Over Annemiek

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke blog. Ik ben Annemiek, 29 jaar en ik woon in het mooie Hardenberg. Sinds april 2022 ben ik de gelukkige moeder van een zoontje en samen met mijn man en onze kat Flip, vormen we een heerlijk gezinnetje. Ik heb een grote passie voor natuur en dieren en in het dagelijks leven ben ik natuureducator bij een dierentuin. Ik wandel veel en af en toe vind ik het ook leuk om in mijn vrije tijd foto’s te maken. Daarnaast zoek ik af en toe de paarden op, voor mijn essentiële portie Vitamine P(aard). Op een dag hoop ik onze beestenbende uit te kunnen breiden, het liefst op een mooie kleine boerderij. Maar zover zijn we nog niet.

Bij het lezen van mijn blogs zal je meer te weten komen over mij en mijn dierbaren. Weet wel dat deze dierbaren vaak ook letterlijk dieren bevatten. Mijn trotse moeder zegt altijd tegen mij: “wat schrijf je toch leuk!” En schrijven vind ik ook leuk, dus vandaar dat ik met deze blog begonnen ben. Ook om soms even lekker mijn ei kwijt te kunnen, en wellicht om een aantal mensen te plezieren en inspireren.

Dus ik hoop dat jij mijn blogs ook leuk vind, laat gerust een berichtje achter! Of schrijf je in en ontvang mijn blogs in je mailbox. Ook kan je me volgen op Instagram @ditisannemiek

Dit moet je weten over Annemiek

  • Grote theeleut
  • Verliest heel vaak bij spelletjes
  • Heeft hoogtevrees
  • Gek op alles met vier poten, maar is de grootste fan van Flip
  • Vind het heerlijk om met een goed boek in de zon te liggen
  • Heeft fotografie ontdekt als nieuwe verslaving
  • Moest helemaal afreizen naar New York City om haar man te ontmoeten
  • Droomt over een mooie boerderij met heel veel dieren

Over Flip

Een belangrijk lid van onze familie is Flip. Deze rode kater woont van jongs af aan bij ons. Het is een echte doerak, brutaal en wilt vooral de hele dag aandacht. Het moet volgens zijn plan gaan, anders maakt hij dingen stuk. Als een rode schaduw volgt hij ons de hele dag door. Kortom een echt karakter, en in mijn blogs zal hij zeker nog eens voorbij komen. Want ja, zo’n koppie kan je ook niet weerstaan!

Lees de blogs over Flip: